… ahol a csodák laknak
Eseményeink:

MIKOR VAGYUNK NYITVA?
__________

Játszóházunk csak szervezett programok idején tart nyitva!

Az AKTUÁLIS PROGRAMOK-ra csak az előzetesen bejelentkezett vendégeket tudjuk fogadni.

Az aktuális programok kezdési időpontját az adott program plakátján tesszük közzé. Ezeket a plakátokat a főoldalon, vagy a Programok menüpontra kattintva találjátok.

Kérjük, érkezzetek pontosan, a kezdési időpont előtt 5-10 perccel.

Mivel kevés parkolóhely áll rendelkezésre (közvetlenül a játszóház mellet 3 kijelölt parkoló), ha tehetitek, érkezzetek inkább kerékpárral vagy gyalog.

 

 

 

 

 

 

HOGYAN JELENTKEZZ?
__________

Aktuális foglalkozásainkat az AKTUÁLIS PROGRAMOK plakátjain hirdetjük, amelyre csak az előzetesen bejelentkezett vendégeket tudjuk fogadni.

Legkésőbb előző délután 15 óráig jelentkezz be a JELENTKEZÉSI LAP kitöltésével és elküldésével.

Add meg a saját e-mail címed, ahová visszaigazolást küldünk a jelentkezésről, valamint a foglalkozás címét, a foglalkozáson résztvevő(k) nevét, életkorát és a telefonszámod, amin szükség esetén értesíthetünk.
Adataidat bizalmasan kezeljük!

FONTOS!

Ha bejelentkeztetek, de mégsem tudtok eljönni, kérjük, mielőbb jelezzétek a hetedhethaz@gmail.com e-mail címen, hogy fel tudjuk ajánlani másnak a megüresedett helyet!

 


MIT KÉRÜNK?

__________

Kérjük, csak egészséges gyermekek és felnőttek érkezzenek a játszóházunkba!

Termeinkben csak benti cipőben szabad tartózkodni, amit kérünk, otthonról hozzatok magatokkal.

A kellemes időtöltés érdekében kérjük, hogy kipihenten, jóllakottan, kényelmes és "koszolható" játszóruhában érkezzenek a gyerekek.

A játszóházba ételt, italt, otthoni játékokat behozni tilos!

Kérjük, hogy minden gyermek fokozottan figyeljen egymás testi épségére, a játékok, eszközök épségére és azok rendeltetésszerű használatákra!

Az első látogatáskor a kísérő írásban nyilatkozik arról, hogy a gyermek szerepelhet a foglalkozásokon alkalmanként készülő, promóciós célokra felhasznált fényképeken.

 

 

 

MIT BIZTOSÍTUNK?
__________

Tartalmas és kreatív időtöltést.

Zömében természetes anyagokból készült  ízléses, esztétikus játékeszközöket.

Változatos technikával készített bábokat, jelmezeket, mesejátszó kellékeket.

Természetes anyagokból készült hangszereket.

Kiváló minőségű kézműves eszközöket.

Kalandozást a fantáziavilágban, izgalmas felfedezéseket, rejtélyes próbatételeket.

Ismerkedést tiszta forrásból merített mesékkel, versekkel, dalokkal, mondókákkal.

Lehetőséget változatos kézműves technikák kipróbálására.

Új barátságok születését, a régiek megerősítését.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KIKET VÁRUNK?
__________

Az AKTUÁLIS PROGRAMOK plakátjain minden esetben feltüntetjük, mely korcsoportra szabtuk az adott foglalkozást, hány éves gyerekeknek ajánljuk, valamint egyéni, családi vagy felnőtteknek szervezett-e a program.

Kérjük, jelentkezéskor tartsátok szem előtt az ajánlásokat!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

EGYEDÜL VAGY KÍSÉRŐVEL?
__________

Játszóházunkban 5 éves kor alatti gyermek kísérő nélkül nem tartózkodhat.

Az "APRÓNÉPEK BIRODALMA" foglalkozásokon a 0-2 év közötti gyerekekkel egy felnőtt kísérő részt vesz a programokon, díjat fizetnie nem kell, de a váltócipőről kérük, ő is gondoskodjon!

Az "APRAJA-NAGYJA" családi alkodélutánokra 3-8 év közötti gyerekeket várunk szüleikkel, nagyszüleikkel, akik együtt alkotnak, játszanak a gyerekkel. A kísérőknek ebben az esetben kedvezményes díjat kell fizetniük, és kérjük, hozzanak otthonról váltócipőt!

Az óvodás és iskolás gyerekeknek szervezett műhelyfoglalkozásokon (SZÍN-TÉR alkotóműhely, LÁDA-FIA meseműhely, KIP-KOP zeneműhely) csak a gyerekeknek tudunk helyet biztosítani a játszószobában.
Kísérők ezen a foglalkozáson nem vesznek részt, hanem a foglalkozás ideje alatt az előtérben várakozhatnak, vagy visszaérkezhetnek a gyerekekért a foglalkozás végére.

A SZÜLETÉSNAPOKON csak a gyerekeket tudjuk fogadni a játszóházban, kísérők ezen a programon nem vesznek részt.

A GYEREKMENTES ÖVEZET foglalkozásaira csak felnőtt (vagy 12 évnél idősebb) vendégeket várunk, kérjük, ezekre az alkalmakra gyermek nélkül érkezzetek!

 A Hetedhét Ház honlap fotói a rajtuk szereplő személyek (kiskorú esetében a szülei) írásos beleegyezésével készültek. A honlapon található valamennyi tartalom (pl. szöveg, fotó, illusztráció) a Hetedhét Ház kizárólagos tulajdonát képezi, bármilyen további felhasználásuk TILOS!